SmokeStik

Op deze pagina vindt u alle losse batterijen van het merk SmokeStik. Let op: de batterijen worden geleverd zonder e-liquid pods / cartridges. Deze dient u dus apart aan te schaffen of u kan via de volgende link navigeren naar de complete SmokeStik E-sigaret startsets.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  180 mAh
  240 mAh
  SmokeStik - Batterij Batterij voor de SmokeStik e-sigaret.
  Batterij
  180 mAh
  240 mAh
  Vanaf: € 14,95
 • Batterij
  650 mAh
  SmokeStik - Ultra Batterij

  Batterij voor de SmokeStik Ultra e-sigaret.

  Batterij
  650 mAh
  € 14,95
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

SmokeStik e-sigaret batterij

Wilt u een SmokeStik batterij kopen? Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en hebben allen een ingebouwde batterij. De SmokeStik e-sigaret batterijen werken in combinatie met de SmokeStik cartridges. Een cartridge is een voorgevulde e-liquid pod die op de batterij geschroefd kan worden. De e-liquid is verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes, ook zonder nicotine. Wanneer de e-liquid op is dient de gehele cartridge vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.

De SmokeStik batterijen zijn verkrijgbaar met ingebouwde batterijen van 180 tot en met 240mAh. Voor het opladen van de batterij kan er gebruik worden gemaakt van een micro USB kabel. Laad de batterij enkel op met een goedgekeurde oplader. Een oplader van bijvoorbeeld een telefoon is vaak te krachtig. Gebruikt u een oplaadblokje om de batterij op te laden via het stopcontact aan de muur? Let er dan op dat u een oplaadblok gebruikt met een maximale output van 1A.

Heeft u vragen over de producten op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op. Onze productexperts staan dagelijks klaar om u te helpen omtrent al uw e-sigaret vragen.