Smoant MODs

Smoant is sinds 2015 aanwezig in de vaping market, maar heeft zich snel tussen de grote merken weten te positioneren. Smoant mods hebben een uitgebreide functionaliteit en zijn geschikt voor de ervaren damper. Smoant streeft naar een strak design en krachtige mods. Bij Slimroken.nl vindt u meerdere Smoant mods zoals de Cyclon en de Charon.

 • Gratis verzending
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig en makkelijk betalen
8 artikel(en)
 • Smoant Battlestar - 200W Box MOD
  Smoant Battlestar - 200W Box MOD
  € 64,95

  Battlestar box mod van Smoant. Werkzaam op 2x externe 18650 batterijen.

 • Smoant Charon - 218W Box MOD Zwart
  Smoant Charon - 218W Box MOD
  € 79,95
  Krachtige mod met een uniek design. Heeft een vermogen van 218W en gemaakt van leder.

 • Smoant Charon Mini - 225W MOD
  Smoant Charon Mini - 225W MOD
  Vanaf: € 69,95

  Krachtige mod met ergonomisch design en zeer hoge gebruiksvriendelijkheid.

 • Smoant Charon TS - 218W Box MOD Zwart
  Smoant Charon TS - 218W Box MOD
  Vanaf: € 99,95
  Krachtige mod van Smoant, de mod is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

 • box mod Smoant Cylon 218W
  Smoant Cylon - 218W MOD
  Vanaf: € 66,95
  De Cylon is een compacte mod, aangedreven op 2x 18650 batterijen. Verkrijgbaar in 2 kleuren.

 • Smoant Naboo - 225W Box MOD
  Smoant Naboo - 225W Box MOD
  Vanaf: € 69,95

  De Smoant Naboo beschikt over een kleurrijk 2.4 inch scherm. de MOD is aangedreven door een dubbele 18650 batterij en heeft een vermogen van 225W.

 • Mods Smoant Rabox 100W
  Smoant Rabox - 100W MOD
  € 99,95

  Mod van Smoant met een interne batterij en maximaal uitgaand vermogen van 100W

 • Box Mod Smoant Ranker 218W
  Smoant Ranker - 218W Box MOD
  Vanaf: € 69,95

  Krachtige mod van Smoant met een compact en functioneel design. Geschikt voor de ervaren damper.

8 artikel(en)

Smoant mods hebben een uitgebreide werkmodi

Smoant mods staan erom bekend dat ze een strak design hebben. Daarnaast streeft het merk naar krachtige mods met een uitgebreide werkmodi. Deze mods zijn niet voor de beginnende damper, maar zijn wel geschikt voor de ervaren damper. Als u geen ervaren damper bent dan navigeert u naar de E-sigaret startsets pagina. Ze zijn dus uitgebreid instelbaar en daarnaast ondersteunen de box mods een groot aantal verdampers. Ook bij Smoant is er onderscheid in twee soorten mods. Het merk biedt zowel boxmods met een interne batterij aan als met een verwisselbare batterij.

Een mod van Smoant kopen die bij uw persoonlijke wensen past

Door de specificaties het product en de inhoud van de box mods te bekijken, kunt u een mod kopen die bij uw persoonlijke voorkeuren en wensen past. Als u het lastig vind om de juiste mod te kiezen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de chat. Houdt u ook rekening dat u bij sommige mods van Smoant zelf nog een verwisselbare batterij dient aan te schaffen. Dit is alleen nodig bij modellen die een verwisselbare batterij hebben.

De verschillende vape modellen

In het assortiment van Slimroken.nl vindt u meerdere vape modellen van Smoant. Vapen is een andere benaming voor elektronisch of elektrisch roken. Het bedrijf heeft meerdere modellen op de markt gebracht. Elk model van heeft zijn eigen vape ervaring. Zo vindt u in ons assortiment als voorbeeld de Cyclon, Charon, Rabox en Battlestar terug. Deze type mods omschrijven we hieronder verder. Voor de overige modellen scrollt u naar boven, terug naar het assortiment.

Smoant Cyclon

De Smoant Cyclon is een compact en functioneel model en bevat twee 18650 verwisselbare batterijen. Door deze batterijen heeft de mod een output van 218W. De Cyclon heeft een nieuwe chip gekregen waarmee u als gebruiker een snellere respons krijgt wanneer u de firebutton indrukt. Daarnaast is het mogelijk om te dampen op een temperatuurvermogen curve modus. Hiermee kunt u de wattage en de temperatuur voor de eerste tien seconden instellen op interval.

Smoant Charon

De Smoant Charon heeft een ingebouwde chipset en heeft een maximaal vermogen van 218W. Het model heeft één verwisselbare 18650 batterij. Daarnaast heeft de Charon een temperature control functie en een lederen omhulzing. De mod is kan op elke 510 clearomizer sluiting aangesloten worden.

Smoant Rabox

De Smoant Rabox heeft een interne batterij van 3300mAh en een maximaal vermogen 100W. Dit zorgt ervoor dat de batterij een lange levensduur heeft. De Rabox heeft een high-tech look met een stabiel ondersteuning door het handvervaardige roestvrijstalen kader. Door nano-technologie is het model ondoordringbaar voor water. De chipset is ook behandeld om eventueel schade van water en vocht tegen te gaan. U kun de Rabox in een hoge modus en zachte modus gebruiken.

Smoant Battlestar

Met de Battlestar van Smoant is gestreefd naar een krachtige mod met hoogwaardige technologie. Het bedrijf heeft er een intelligente chip in geplaatst. Een maximaal vermogen van 200W is haalbaar, maar de gebruiker kan het vermogen zelf instellen van 1 tot 200W met een minamel weerstand van 0.05Ohm. Dit alles werkt op twee 18650 batterijen. Daarnaast heeft de Smoant Battlestar een uitgebreide temperatuurregeling.

 

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!