Joyetech MODs

Joyetech box mods staan garant voor degelijk ontworpen batterijen en een gebruiksvriendelijke interface voor instellingen. In ons assortiment Joyetech mods vindt u welbekende modellen als de eVic series en Cuboid TC mod. Deze mods zijn geschikt voor de beginnende en ervaren damper.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
10 artikel(en)
10 artikel(en)

Joyetech mods hebben een gebruiksvriendelijke interface

De Joyetech mod streeft naar degelijk ontworpen batterijen en een gebruiksvriendelijke interface waarop de instellingen ingevoerd kunnen worden. In het assortiment van Slimroken.nl vindt u meerdere mod modellen. Deze mods variëren van een vermogen van 75W tot en met 200W.

Een mod kopen die past bij uw persoonlijke voorkeuren

Als u besluit een Joyetech mod te kopen, omdat deze past bij uw persoonlijke voorkeuren dan kiest u voor een merk dat als eerste op de markt was met de elektronische sigaret. Het merk biedt verschillende mods aan. Zo zijn er box mods met temperature controle en met interne en verwisselbare batterijen. Als u een mod gaat kopen dan kunt u de specificaties van het product bekijken om te achterhalen of de boxmod bij uw persoonlijke voorkeuren past.

Er is een beperkt aantal Joyetech box mods beschikbaar als u dit vergelijkt met merken als SMOK of Eleaf. De box mods zijn ook verkrijgbaar als compleet starterspakket. Op dit moment probeert Joyetech vooral met onderstaande modellen zich in de markt te postioneren.

eVic VTV mini

De Joyetech eVic VTV mini beschikt over automatische temperatuur regeling. Hiermee kunt u dampen tussen de 100 en 315 Celsius. Daarnaast heeft het model een VW modus en Bypass modus. De Evic VTC mini heeft een OLED display en is verkrijgbaar in drie kleuren. Bij dit model dient u zelf een 18650 batterij aan te schaffen.

Cuboid

De Joyetech Cuboid maakt gebruik van twee 18650 batterijen. Deze dient u, net zoals bij de Evic VTV mini, nog zelf aan te schaffen. Deze boxmod van Joyetech is door middel van Joyetech VT Software te updaten. Indien u de nieuwe update installeert dan kunt u de boxmod tot 200W instellen. Het model heeft een OLED scherm en net zoals bij andere mods dient u ook hier nog een bijbehorende clearomizer en coils aan te passen.

Overige accessoires voor uw mod

In het assortiment van Slimroken.nl vindt u naast startersets en mods van Joyetech ook alle bijbehorende onderdelen om mee te bestellen. Deze kunt u vinden via onderstaande navigatie:

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!