Innokin MODs

Innokin biedt krachtige mods aan welke dankzij simpele bediening en beveiliging geschikt zijn voor zowel de ervaren als beginnende Sub Ohm damper. Innokin bouwt stevige kits die tegen een stootje kunnen. De laatste jaren levert Innokin erg goede producten af en heeft daarmee al veel dampers weten te overtuigen.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
3 artikel(en)
3 artikel(en)

Innokin Mods

Vooral het technische en milieuvriendelijke aspect zijn voor Innokin erg belangrijk. Door steeds te vernieuwen en unieke technologieën en designs te gebruiken is Innokin wereldwijd erg populair. Daarbij hanteren zij strenge certificeringen zoals ISO9001 & ISO1400, GMP, CE, ROHS en FCC. Ook bezit Innokin 71 patenten op designs, 40 patenten op modellen en 61 patenten op het productieproces. Middels deze patenten en certificering kunt u er zeker van zijn dat u kwalitatief goede producten aankoopt. 

Diverse productlijnen van Innokin

Innokin produceert diverse E-sigaretten welke onderverdeeld zijn in verschillende sub-merken. De namen van de productlijnen sluiten aan bij de technische aspecten van de producten die in de serie worden verkocht. Zo ervaar je met de iTaste E-sigaret de ultieme smaaksensatie van de door u gekozen liquid. De CoolFire is beschermd tegen oververhitting van de E-sigaret.

De producten van Innokin zijn zowel voor beginnende als voor startende dampers te gebruiken. Alle ontwerpen zijn gericht op gebruiksvriendelijkheid waardoor de E-smokers lekker in de hand liggen. Bij Slimroken bieden wij een ruim assortiment Innokin mods aan. 

Innokin Coolfire IV

De Coolfire IV mod van Innokin heeft een maximaal uitgaand vermogen van 40W. De interne batterij heeft een capaciteit van 2000mAh en kan worden opgeladen middels een micro USB kabel.

Door het praktische design past de mod in de broekzak of tas zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

Overige producten/accessoires

De mods van Innokin beschikken over interne batterijen. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om de mods op te laden middels een micro USB kabel. Deze kabel wordt altijd meegeleverd bij aankoop van een mod of Innokin startset.

Een onderdeel dat van belang is wanneer u wilt beginnen met dampen is de clearomizer. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleurcombinaties. Het merk Innokin ontwerpt en produceert zijn eigen clearomizers:

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!