Innokin box mods

De losse (box) mods van Innokin zijn te vinden op deze pagina. Deze mods kunnen worden gebruikt als batterij voor uw e-sigaret, het enige wat u nog hoeft aan te schaffen is een clearomizer (met bijbehorende coils) en een e-liquid naar keuze.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  3800 mAh
  Innokin MVP 3.0 Batterij - 3800mAh

  De Innokin MVP mod heeft de beschikking over een interne batterij van 3800mAh

  Batterij
  3800 mAh
  € 69,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Innokin box mod kopen bij Slimroken

Bij Slimroken vindt u alle box mods van het merk Innokin. Een mod is de batterij waarop een e-sigaret werkt. Vaak kan u zelf verschillende instellingen bepalen, zo kan u de batterij dus aanpassen naar eigen wens. In de meeste gevallen hebben de mods van Innokin een ingebouwde batterij.

Wanneer de mod werkt op een externe batterij wordt dit altijd aangegeven in de product omschrijving. Voor mods met een externe batterij heeft u naast de batterij ook een externe batterij oplader nodig. Deze opladers zijn krachtiger en zullen ervoor zorgen dat uw batterij efficiënter en veiliger worden opgeladen.

Overige Innokin producten

Nadat u een losse mod heeft aangeschaft zal u ook andere accessoires/onderdelen nodig hebben. Naast de losse mods hebben wij ook complete Innokin startsets inclusief tanks en coils in het assortiment opgenomen. Wanneer u heeft gekozen voor een losse mod van Innokin, dan vindt u hier de bijbehorende accessoires van het merk:

Meer weten over mods? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!