GeekVape MODs

Het merk GeekVape is ontwikkeld voor en door dampers. Dit maakt het tot een merk dat zich richt op de gevorderde dampers. Bekijk hieronder ons assortiment aan GeekVape mods.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Over de Mods van GeekVape

GeekVape is een merk dat zich richt op de ervaren dampers. De reden dat de mods van GeekVape zich richten op de ervaren dampers zijn de geavanceerde instellingen. Er is veel mogelijk met de mods. Zo kan de gebruiker het wattage instellen naar eigen wens. Daarnaast kan er geschakeld worden tussen de werkmodi, waaronder variabele wattage en temperature control.

De GeekVape Aegis Legend Mod

De GeekVape Aegis is een krachtige box mod met maximaal uitgaande wattage van 200W. Naast dat dit model waterdicht, schokbestendig en stofdicht ontworpen is, kan de gebruiker ook kiezen uit verschillende kleurcombinaties.

Het is raadzaam om gebruik te maken van een externe batterij oplader bij het opladen van de batterijen. Deze zijn verkrijgbaar in een aantal varianten en formaten:

Overige producten/accessoires

De mods van GeekVape zijn werkzaam op externe batterijen. Dit zijn batterijen die apart gekocht dienen te worden. De 18650 batterij is verkrijgbaar in verschillende Ohmage gehaltes en merken. Hieronder een overzicht van de batterijen:

Mist u nog een clearomizer? Er zijn veel soorten tanks op de markt. Bij de mods van GeekVape wordt het aangeraden om een DTL (Direct-To-Lung) clearomizer te gebruiken. Hieronder vindt u een overzicht van geschikte merken en varianten:

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!