Eleaf Box MODs

Eleaf box mods beschikken over een uitgebreide instelbaarheid gecombineerd met een gebruiksvriendelijke bediening. De mods van Eleaf beschikken daarnaast over een hoge batterij capaciteit. De mods zijn beschikbaar als complete starterkit of als losse mod. Eleaf mods zijn voor de beginnende en gemiddelde damper die een makkelijke mod willen.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Eleaf box mod

De Eleaf box mod is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde damper. De mods van Eleaf zijn gebruiksvriendelijk ontwikkeld, zodat het merk voor iedereen toegankelijk is. Het merk streeft naar diversiteit, een innoverend aanbod van mods, clearomizers en batterijen. Daarnaast kunt u bij de Eleaf box mods kiezen uit modellen met een interne batterij en mod modellen met een verwisselbare batterij. Verwisselbare batterijen worden niet meegeleverd en dienen zelf los bijbesteld te worden.

Eleaf box mod kopen

Een Eleaf box mod kopen is mogelijk sinds 2011. Dat is namelijk het jaar dat Eleaf op de markt kwam met de E-sigaret. De afgelopen jaren heeft het merk zich weten te ontwikkelen en positioneren tussen de grotere aanbieders in de markt van elektronisch roken. Hierboven heeft u kunnen lezen dat u bij losse box mod modellen nog een verwisselbare batterij dient aan te schaffen indien de mod geen interne batterij heeft. Verder dient u ook een bijpassende clearomizer, coils en een liquid naar keuze te kopen. Hierna kan u dampervaring starten.

Welke Eleaf mod kan ik kiezen?

Alle Eleaf mods hebben hun eigen kwaliteiten. Het kiezen van de juiste Eleaf mod is een persoonlijk proces. Eleaf heeft een breed assortiment op de markt gezet waar u kunt kiezen uit verschillende werkmodi, diverse kleuren en een eigen dampervaring. Voordat u besluit een mod te bestellen doet u er verstandig aan om een mod te kiezen die bij uw wensen aansluit. Niet elke mod zal bij uw persoonlijke voorkeuren passen. Zo vindt u onder andere de Eleaf iStick Pico S en de Eleaf iPower terug in het assortiment van Slimroken.

Box mod Eleaf iStick Pico S

De Eleaf iStick Pico S is een compacte mod uit de iStick serie. Deze mod heeft een 7-kleuren ledverlichting en wordt aangedreven door één 21700 of 18650 batterij. Dit zorgt ervoor dat de mod een maximaal vermogen heeft van 100W. De Pico S heeft een 510 clearomizer aansluiting en is daarmee geschikt voor alle tanks met een 510 aansluiting.

Accessoires voor mods van Eleaf

Bij het aanschaffen van een losse Eleaf mod heeft u dus nog accessoires nodig. Naast de losse mods hebben we ook complete Eleaf startersets inclusief tank en coils in het assortiment van Slimroken. Indien u de keuze heeft gemaakt een losse mod aan te schaffen van Eleaf dan vindt u hier de bijbehorende Eleaf accessoires.

Meer weten over mods? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!