Eleaf box mods

Eleaf box mods beschikken over een uitgebreide instelbaarheid gecombineerd met een gebruiksvriendelijke bediening. De box mods beschikken daarnaast over een hoge batterij capaciteit. De mods zijn beschikbaar als complete starterkit of als losse mod. Eleaf mods zijn voor de beginnende en gemiddelde damper die een makkelijke mod willen.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  5000 mAh
  Wattage
  80 Watt
  Eleaf iStick Power 2 MOD - 5000mAh

  Eleaf box mod met OLED scherm en 5000mAh interne batterij.

  Batterij
  5000 mAh
  Wattage
  80 Watt
  € 43,99
 • Batterij
  1050 mAh
  Wattage
  25 Watt
  Eleaf iStick Pico Baby Batterij - 25W

  Eleaf mod met een ingebouwde 1050mAh batterij.

  Batterij
  1050 mAh
  Wattage
  25 Watt
  € 18,95
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

De Eleaf box mod is er voor de beginnende en ervaren damper

De Eleaf box mod is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde damper. De mods zijn gebruiksvriendelijk ontwikkeld, zodat het merk voor iedereen toegankelijk is. Het merk streeft naar diversiteit, een breed aanbod van mods, clearomizers en batterijen. Daarnaast kunt u bij de Eleaf box mods kiezen uit modellen met een interne batterij en mod modellen met een verwisselbare batterij. Verwisselbare batterijen worden niet meegeleverd en dienen zelf los bijbesteld te worden.

Eleaf is sinds 2011 actief in de e-sigaret branche

De afgelopen jaren heeft het merk zich weten te ontwikkelen en positioneren tussen de grotere aanbieders in de markt van elektronisch roken. Hierboven heeft u kunnen lezen dat u bij losse box mod modellen nog een verwisselbare batterij dient aan te schaffen indien de mod geen interne batterij heeft. Verder dient u ook een bijpassende clearomizer, coils en een liquid naar keuze te kopen. Hierna kan u dampervaring starten.

Welke type mod moet ik kiezen?

Alle Eleaf mods hebben hun eigen kwaliteiten. Het kiezen van de juiste box mod is een persoonlijk proces. Eleaf heeft een breed assortiment op de markt gezet waar u kunt kiezen uit verschillende werkmodi, diverse kleuren en een eigen dampervaring. Voordat u besluit een mod te bestellen doet u er verstandig aan om een model te kiezen die bij uw wensen aansluit. Niet elk model zal bij uw persoonlijke voorkeuren passen.

Overige artikelen van Eleaf

Bij het aanschaffen van een losse mod heeft u dus nog accessoires nodig. Naast de losse mods hebben we ook complete Eleaf startersets inclusief tank en coils in het assortiment van Slimroken. Indien u de keuze heeft gemaakt een losse mod aan te schaffen van Eleaf dan vindt u hier de bijbehorende accessoires.

Meer weten over mods? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!