Asvape Box MODs

Asvape staat voor American Standard Vape. De Asvape Michael en Strider Box mods onderscheiden zich met custom design in twee krachtige varianten van 75W en 200W. De MOD's maken gebruik van 18650 batterijen welke niet zijn inbegrepen.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  18650 (1x)
  Wattage
  75 Watt
  Asvape Strider - 75W Box MOD

  Asvape Strider mod met een maximaal uitgaand vermogen van 75W

  Batterij
  18650 (1x)
  Wattage
  75 Watt
  € 125,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Asvape MOD kopen bij Slimroken.nl

Asvape is een merk met ruim 8 jaar ervaring binnen de E-sigaretten branche en het elektrisch roken. Deze ervaring zorgt ervoor dat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft. De mods zij geschikt voor de ervaren dampers. Dit komt door het grote vermogen die geleverd wordt. 

Naast mods verkoopt Asvape ook allerlei Asvape Clearomizers.

Asvape Strider mod

De Asvape Strider box mod heeft een maximaal uitgaand vermogen van 75W. De mod is werkzaam op een externe 18650 batterij of 26650 batterij. Wanneer u kiest voor een 18650 batterij dan dient u gebruik te maken van een batterij adapter. Een batterijadapter kan over de batterij geschoven worden. Deze adapter is meegeleverd bij aankoop van de Strider box mod.

Overige producten/accessoires

In ons assortiment vindt u naast de losse Asvape mods ook diverse originele onderdelen om mee te bestellen. Zo kunt u in het assortiment van Slimroken onder andere clearomizers van het merk vinden. Deze clearomizers zijn geschikt voor ervaren dampers. U dient in deze tanks namelijk uw eigen coils te bouwen middels gloeidraad en stukken katoen. Het gaat om de volgende modellen:

Naast de clearomizer dient u ook gebruik te maken van externe batterijen. Deze batterijen voeren de kracht achter de mod aan. Er zijn verschillende merken en varianten van deze batterijen:

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.