Aspire MODs

In het assortiment van Slimroken vindt u meerdere modellen Aspire mods. Deze modellen hebben een uitgebreide werkmodi en een vermogen tot 200W. De Aspire mods hebben een gebruiksvriendelijke bediening. Deze mods zijn geschikt voor de gemiddelde en ervaren damper. Als u een beginnend damper bent dan kunt u de Aspire E-sigaret startsets bekijken.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
7 artikel(en)
7 artikel(en)

Mods van Aspire streven naar hoge kwaliteit

Aspire streeft met hun mods naar hoogwaardige kwaliteit. De mods zijn in meerdere varianten verkrijgbaar. Bij deze mods hoort u zelf nog coils, de clearomizer en in sommige gevallen ook de batterij aan te schaffen. Als u een compleet pakket wilt dan kunt u ook voor een starterspakket kiezen.

Heeft u een keuze gemaakt en besloten een Aspire mod te kopen? Dan koopt u een mod die volgens rijke functionaliteiten heeft en daarnaast gebruiksvriendelijk is. Houdt u rekening dat elke box mod een eigen wattage bereik heeft en dat u bijpassende coils aanschaft.

Welke modellen kan ik hier terugvinden?

Aspire heeft verschillende modellen in het assortiment. Deze modellen kunt u los aanschaffen, maar er zijn ook complete starterkits te vinden in ons assortiment. In het assortiment vindt u onder andere de volgende mod modellen: Archon, Zelos, Speeder en Dynamo. De Aspire Dynamo en Archon lichten we hieronder kort toe. Meer informatie over de overige modellen vindt u op de productpagina van het type model mod.

Dynamo mod

De dynamo mod is werkzaam op dubbele 20700, 21700 of 18650 batterijen. Deze batterijen ondersteunen een maximale wattage van 220W. Daarnaast heeft deze mod een 2.0 inch TFT-kleurenscherm en zitten er verschillende werkmode op. De dynamo mod heeft een 510 aansluiting en dit betekent dat iedere 510 clearomizer op de mod past.

Archon mod

De archon mod is een krachtige 150 watt box met temperatuur controle die werkt op twee 18650 batterijen. Deze batterijen dient u wel zelf nog aan te schaffen samen met de coils, een 510 clearomizer en e-liquid. De batterijen van de Archon box mod zijn verwisselbaar via een magnetische batterijdeur met sterkte magneten. Daarnaast heeft deze mod een OLED scherm.

Overige Aspire onderdelen die u online kunt vinden

Bij een losse box mod dient u, indien gewenst, losse coils, een clearomizer, e-liquid en in sommige gevallen ook een batterij aanschaffen. Voor alle toebehorende navigeert u via onze webshop online verder via onderstaande links.

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!