Aspire MODs

In het assortiment van Slimroken vindt u meerdere modellen Aspire mods. Deze modellen hebben een uitgebreide werkmodi en een vermogen tot 200W. De Aspire mods hebben een gebruiksvriendelijke bediening. Deze mods zijn geschikt voor de gemiddelde en ervaren damper. Als u een beginnend damper bent dan kunt u de Aspire E-sigaret startsets bekijken.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Mods van Aspire streven naar hoge kwaliteit

Aspire streeft met hun mods naar hoogwaardige kwaliteit. De Aspire mod is in meerdere varianten verkrijgbaar. Bij deze mods hoort u zelf nog coils, de clearomizer en in sommige gevallen ook de batterij aan te schaffen. Als u een compleet pakket wilt dan kunt u ook voor een starterspakket kiezen.

Een Aspire mod aanschaffen

Heeft u een keuze gemaakt en besloten een Aspire mod te kopen? Dan koopt u een mod die volgens Aspire rijke functionaliteiten heeft en daarnaast gebruiksvriendelijk is. Houdt u rekening dat elke box mod een eigen wattage bereik heeft en dat u bijpassende coils aanschaft.

Welke modellen kan ik hier terugvinden?

Aspire heeft verschillende mod modellen in het assortiment. Deze modellen kunt u los aanschaffen, maar er zijn ook complete starterkits te vinden in ons assortiment. In het assortiment vindt u onder andere de volgende mod modellen van Aspire: Archon, Zelos, Speeder en Dynamo. De Aspire Dynamo en Archon lichten we hieronder kort toe. Meer informatie over de overige modellen vindt u op de productpagina van het type model mod.

Aspire dynamo mod

De Aspire dynamo mod is werkzaam op dubbele 20700, 21700 of 18650 batterijen. Deze batterijen ondersteunen een maximale wattage van 220W. Daarnaast heeft deze mod een 2.0 inch TFT-kleurenscherm en zitten er verschillende werkmode op. De dynamo mod heeft een 510 aansluiting en dit betekent dat iedere 510 clearomizer op de mod past.

Aspire archon mod

De Aspire archon mod is een krachtige 150 watt box met temperatuur controle die werkt op twee 18650 batterijen. Deze batterijen dient u wel zelf nog aan te schaffen samen met de coils, een 510 clearomizer en e-liquid. De batterijen van de Archon box mod zijn verwisselbaar via een magnetische batterijdeur met sterkte magneten. Daarnaast heeft deze mod een OLED scherm.

Overige Aspire onderdelen die u online kunt vinden

Bij de losse Aspire box mod dient u, indien gewenst, losse coils, een clearomizer, e-liquid en in sommige gevallen ook een batterij aanschaffen. Voor alle toebehorende navigeert u via onze webshop online verder via onderstaande links.

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!