Asmodus Box Mods

Hieronder vindt u een overzicht van de losse mods van Asmodus. De box mods hebben de beschikking over uitgebreide functionaliteiten. Met maximaal uitgaande wattages variërend tussen de 180 en 200W worden de apparaten van het merk als krachtig ervaren.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
2 artikel(en)
2 artikel(en)

Meer informatie over het merk Asmodus

Asmodus is een Amerikaans bedrijf dat in 2014 is opgericht. Ze hebben zich gespecialiseerd in de productie van mods. Hiernaast ontwerpen ze ook clearomizers en bijbehorende coils, dit is echter niet de core business van het bedrijf.

Vrijwel alle mods hebben hoge wattage mogelijkheden. Naast deze wattage mogelijkheden hebben ze de beschikking over geavanceerde instellingen. Hiermee kan de gebruiker alle instellingen naar eigen wens instellen om zo de gewenste dampervaring te creëren.

De Lustro Mod

De Asmodus Lustro box mod is werkzaam op twee externe batterijen. Deze batterijen worden nooit meegeleverd bij aankoop van een mod of E-sigaret. Deze externe batterijen hebben veel kracht. Het is hierdoor belangrijk om de juiste opladers te gebruiken. Dit zijn externe batterij opladers. Slimroken verkoop deze van de volgende merken:

De Minikin V2 Mod

De Minikin V2 mod van Asmodus heeft een compact maar krachtig ontwerp. De mod beschikt over temperature control en een responsive touchscreen. Middels het touchscreen kan de gebruiker alle instellingen naar eigen wens aanpassen.

De mod is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

Bijbehorende accessoires

Wanneer u daadwerkelijk wilt beginnen met dampen heeft u meer nodig dan alleen een mod. Een clearomizer is het reservoir waar de liquid geplaatst dient te worden. De vloeistof in de tank wordt omgezet tot damp middels een coil.

Hieronder een overzicht van clearomizers die worden aangeraden door het team van Slimroken:

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!