Box MODs

Box mods zijn E-sigaret batterijen met uitgebreide functionaliteiten voor ervaren vapers om de dampervaring te personaliseren. Bent u een beginnende damper? Bekijk dan de E-sigaret startersets. Box mods beschikken, afhankelijk van het type, over variabele voltage, wattage en temperatuur regeling. In ons assortiment vindt u een ruime keuze mods van meerdere vaping merken met wattages variërend van 20W tot 300W geschikt voor Sub-Ohm dampen.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
85 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
85 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Box mod kopen bij Slimroken.nl

Als u een gevorderde damper bent en zelf u dampervaring wilt vormgeven dan is een box mod kopen een optie. Als u een beginnende damper bent dan bekijkt u de E-sigaret startersets. Bent u geen beginnend damper of wilt u gewoon meer informatie over mods dan kunt u op deze pagina verder lezen. Bij Slimroken bent u altijd verzekerd van een mod van 100% originele kwaliteit.

Om te beginnen is het vinden van de beste box mod voor ieder persoonlijk. In het assortiment van Slimroken.nl vindt u een brede selectie van mods zoals AspireEleaf en SMOK. Houdt u rekening met het kopen van een box mod dat er verschillende soorten mods zijn. Een mod aanschaffen is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Stem het apparaat af op de gewenste dampervaring en besluit op basis van uw dampervaring welke clearomizer (tank) en coils u nodig heeft.

Wat zijn mods?

Een mod is eigenlijk gewoon een behuizing van elektronica. Het is de bedoeling dat de gebruiker van de mod er zelf nog overige onderdelen bijkoopt, zodat de gebruiker zelf de dampervaring kan bepalen. Mods hebben zich de laatste tijd in de vaping industrie erg ontwikkeld. Zo zijn er bijvoorbeeld mods die een interne batterij hebben of met externe batterijen.

Mods worden ook wel E mods genoemd en het woord E mods is opgebouwd uit twee delen. De “e” komt van elektrisch roken en “mod” stamt af van het woord modificatie. Modificatie stamt uit de begindagen van elektronisch roken, toen mods nog eenvoudige, gemodificeerde batterijhouders waren. Tegenwoordig zijn mods een blok of box met een instelbare batterij. Vandaar ook de naam box mod. Deze batterijen zijn verkrijgbaar met vele functies en in vele formaten. Ze geven de gebruiker de mogelijkheid om zelf een keuze te maken in vermogen (spanning), instelbaarheid en werkmodi.

De eenvoudige box mods

Ook op het gebied van mods is er keuze tussen relatief eenvoudige box mods en box mods voor wat meer ervaren dampers. De prijzen van deze eenvoudige box mods en box mods voor ervaren dampers varieert van 15 euro tot 150 euro. Niet alleen de ietwat meer complexere boxmods, maar ook de eenvoudige boxmods beschikken over een range aan instellingen om de dampervaring mee af te stellen op persoonlijke smaak.

De geregelde mods

De geregelde mods zijn uitgerust met een printplaat en chip om de stroom te regelen. De geregelde mod, ook wel regulated mod of regulated mods genoemd, bezit een mechanisme dat de power output, de beveiliging en tal van andere functies voor zijn rekening neemt. Dit type mod staat ook bekend als de Advanced Personal Vaporizer (APV). APVs worden vooral aangeboden in de vorm van een box of een buis. Deze mod heeft slimme microprocessor units waardoor je veel functionaliteit en goede beveiligingen krijgt.

De mechanische mods

Mechanische mods worden ook wel mech mods of tube mods genoemd. Mechanische mods zijn krachtigere batterijen die geschikt zijn voor geavanceerde tanks en coils. De mechanische mod is voor de gevorderde E-roker. Deze E-sigaret bevat slechts een mechanische schakelaar. Het enige wat een unregulated mod doet is de batterij in contact brengen met de clearomizer op het moment dat de gebruiker op het knopje drukt. Als gebruiker heb je bij deze mod de volledige controle over de E-sigaret. Mech mods worden vooral gepresenteerd in buisvormige behuizingen.

En de Sub-ohm mods

Sub-ohmen bij mods is ook mogelijk. U moet echter wel rekening houden met de veiligheidsaspecten en batterij specificaties. Dit is vereist bij sub ohm mods. Het zijn zaken waar je als beginnende damper vaak niet aan denkt. Sub ohm dampen in zijn algemeen en ook bij mods vraagt enige kennis van u. Lees altijd goed de beschrijving van het artikel door en als u vragen heeft neem dan contact met ons op! Beter voorkomen dan genezen.

Hoe werken mods?

De werking van een box mod is verschillend per type. Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel verschillende soorten mods en deze hebben allemaal hun eigen unieke functies. Zo dient een model met Temperature Control anders gebruikt te worden dan een mod die op vermogen werkt. Lees daarom eerst goed de productbeschrijving van het product goed door, zodat u op de hoogte bent van de werking van het type mod.

De basis is daarentegen altijd hetzelfde. Via de knoppen en het scherm, indien aanwezig, kunt u de mod verder instellen.

Hebben mods een interne of externe batterij?

Mods zijn verkrijgbaar met een interne of verwisselbare batterij. De interne batterij zit in de box mod verwerkt en de verwisselbare batterij dient nog bijgevoegd te worden. Een mod met en interne batterij is over het algemeen wat meer compact. Dit heeft het voordeel dat u de deze gemakkelijker mee kan nemen in een tas of broekzak.

Met een verwisselbare batterij heb je als gebruiker meer vrijheid. Zo zijn deze meer geschikt voor krachtige mods. Box mods met een verwisselbare batterij zijn over het algemeen groter en nemen daarom ook meer ruimte in beslag.

Meer weten over mods ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!