Aspire Cleito Pro Coils (5 St.)

Artikelnummer : Wordnogbepaald_810
Kies uw uitvoering
Productnaam
Voorraad
Aantal
Prijs
TBA

De Cleito Pro coils zijn geschikt voor de Aspire Cleito Pro clearomizer. De coils zijn per vijf stuks verpakt.

Productgegevens

Over de Aspire Cleito Pro coils

De Aspire Cleito coils zijn verkrijgbaar in verschillende Ohmage gehaltes. De keuze van het Ohmagegehalte hangt af van de persoonlijke voorkeur van de damper.

Wenst u een grote dampproductie? Dan is het verstandig om te kiezen voor een coil met een zo laag mogelijk Ohmage. Hoe lager het Ohmage, hoe groter de dampproductie.

Wenst u een grotere smaakbeleving? Dan is het verstandig om te kiezen voor een coil met een hoog Ohmage. Hoe hoger het Ohmage van een coil, hoe groter de smaakbeleving van de E-liquid die u dampt.

Let op! De coils zijn verpakt per vijf stuks

Wanneer dien ik een coil te vervangen?

Wanneer een coil aan vervanging toe is merkt u dit aan de verminderde smaakbeleving en dampproductie. Het aantal dagen dat een coil vervangen dient te worden is bij iedereen anders. Dit hangt namelijk sterk af van uw dampgedrag. Dampt u de gehele dag door? Dan kan het zo zijn dat een coil maar één week meegaat. Dampt u wat minder? Dan kan een coil twee of zelfs drie weken meegaan.

Merkt u dat de smaak afneemt? Dan is het slim om de coil te vervangen. Hierdoor voorkomt u dat de coil helemaal verbrandt en een vervelende smaak achterlaat in uw mond. 

Wanneer u een nieuw coil installeert, is het van belang om deze ongeveer twintig minuten te laten intrekken met E-liquid. Doet u dit niet? Dan bestaat er de kans dat de coil gelijk weer verbrand en u dus weer een nieuwe coil moet installeren.

Inhoud set
  • Aspire Cleito Pro coils (5x)
Specificaties
Artikelnr. Wordnogbepaald_810
Merknaam Aspire
  • Provided license file for GridCart extension is not valid for 'http://www.slimroken.nl' domain name.